Welkom bij Keukentijgers!

Hallo Saxenburgh-medewerker! Vanaf deze maand kun je inspiratie en tools vinden bij Keukentijgers. Graag geven we je informatie wat je kunt verwachten. 

Elke maand iets nieuws

Keukentijgers

Keukentijgers is een website waar je op kunt inloggen. Daardoor kun je recepten zien, recepten bewaren, inspiratie vinden en tools vinden die handig zijn voor het eten & drinken op de afdeling. De online informatie sluit aan bij de trainingen van Groeilemniscaat, waar Saxenburgh mee gestart is.

We snappen dat het lastig en tijdrovend is om altijd naar de online tool toe te gaan. Daarom krijg je twee keer per week een e-mail met een 5-minuten training. Door de poster te bekijken, een korte blog te lezen of een recept te zien via die e-mail, krijg je gedurende de maand één thema helemaal onder de knie.

Stamps verdienen

Is er een training afgerond? Dan zie je in de volgende maand dat je het certificaat hebt gehaald in JEL, jullie online leeromgeving. Ook je leidinggevende ziet dat. Daarnaast levert elke activiteit die je doet levert je een stamp op bij Keukentijgers.

Leeromgeving?

Saxenburgh heeft een Leerplatform, JEL. Je kent het vast wel, deze LearnLinq website. Je vindt er allerlei trainingen. Kies je daar voor ‘Maandtrainingen Keukentijgers’. Dan kom je direct in de online omgeving, gemakkelijk hè?

Jouw stamps en certificaten binnenkort:

Stamps badges voorbeelden 2
Stamps badges voorbeelden 2

Jouw Modules

We hebben het jaar opgedeeld in 12 thema’s, waar we elke maand een nieuwe module voor ontwikkelen. Dus geen stortvloed van saaie theorie, maar elke maand een beetje praktijk. Zo past het beter bij Saxenburgh en is ontwikkelen ook echt leuk.

Er zijn drie basistrainingen, daarna start je met de maandthema’s. Probeer maar! Je resultaat wordt opgeslagen als je ingelogd bent. 

1.01 Ons Keukentijger DNA

We lichten graag toe waar wij voor staan en voor gaan!

De volgende maand

De maand juni 2023 gaat over ‘Je eigen boontjes doppen’. We staan stil bij peulvruchten en in het bijzonder soja. Ook hebben we het over plantaardige eiwitten. Daarnaast gaat het over de betekenis van het spreekwoord. Hoe kun je nog zelfstandiger werken bijvoorbeeld.

De maand juli 2023 gaat over ‘t Hoofd koel houden’. Dan bespreken we hoe je genoeg kunt aanbieden qua drinken aan de bewoners.

Heb je ideeën of vragen? Laat het ons uiteraard weten, dan stemmen we de inhoud graag af op jullie wensen!

Wie maakt de informatie?

De informatie wordt gemaakt door drie mensen; Yvette Magrijn, Roel Venninckx en Wenda Linthorst. Alledrie hebben we veel gezien en gewerkt in de (ouderen-)zorg en nog steeds. We gaan elkaar vast binnenkort ontmoeten. Je mag ons altijd een What’s app sturen als je een vraag hebt, we zijn er voor jullie! Of dat over een recept gaat, een vraag over slikproblemen, inlogproblemen of inspiratie voor een zomerbarbecue, we denken graag mee!

Op naar nog mooiere eet- en drinkmomenten bij Saxenburgh!

Groeten,

Yvette, Roel en Wenda

What’s app: 06-52684006
E-mail: info@keukentijgers.com

× Whatsapp