Ons team

Een enthousiaste groep van specialisten staat dagelijks voor je klaar. Daarnaast zijn er Gasttijgers: experts die binnen en buiten de zorg werken en helpen om het voor jou gemakkelijker en beter te maken. Vind je het leuk om zelf ook een keer Gasttijger te zijn en een recept of inspiratie artikel aan te dragen? Neem dan contact op!

Kernteam

wenda linthorst keukentijgers

Wenda Linthorst

Moedertijger

Met enorm veel drive zet ik mij in voor Keukentijgers. Met mijn achtergrond in een advies & onderzoeksbureau viel mij altijd op dat we veel vragen van de woonbegeleiders, verzorgenden en gastvrouwen die zich bezighouden met alle eetmomenten op de dag.

wenda linthorst keukentijgers

Yvette Magrijn

Creatieve tijger

Culinair en creatief zijn de woorden, die mij omschrijven. Binnen een kader de maximale mogelijkheden eruit halen. Een luchtballon is de mooiste plek waar ik gekookt heb. Daar had je veel kaders. Je bedenkt wat de ingrediënten zijn die bij deze kooktechniek het beste tot zijn recht komen.

wenda linthorst keukentijgers

Roel Venninckx

Ontwikkeltijger

Ik ben al een tijd actief in de zorg en hospitality. Mijn rol is voornamelijk om mensen te ‘helpen groeien’ met inspirerende ontwikkeltrajecten. Ik ben betrokken bij workshops, e-learning tot trainingen ‘on the job’. Ik merk dat het werk in de afdelingskeuken er vaak bij komt en dat jullie in het diepe worden gegooid.

wenda linthorst keukentijgers

Milou van den Assem

Stagetijger

Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de Hotel Management School Maastricht en loop ik stage bij Keukentijgers. Van kleins af aan heb ik een passie voor eten en drinken en al in vele foodservice sectoren gewerkt. Ik ben erg geïnteresseerd in de wereld van eten en drinken in de zorg…

wenda linthorst keukentijgers

Monique van Onselder

Stagetijger

Een grote passie voor eten, gecombineerd met brede interesse voor voeding, want wat op het bord ligt moet lekker én voedzaam zijn! Gezondheidsbevordering op het gebied van voeding staat in mijn studie Voeding & Diëtetiek centraal…

Gasttijgers

wenda linthorst keukentijgers

Brenda Schuiringa

Diëtist in de ouderenzorg

Inmiddels werk ik 20 jaar als diëtist in de ouderenzorg. Ik heb zowel mogen bijdragen aan de geriatrische revalidatiezorg, als op de somatiek en psychogeriatrie. Daarnaast behandel ik na de revalidatie nog patiënten door aan huis en doe ik huis bezoeken bij kwetsbare ouderen thuis.

wenda linthorst keukentijgers

Bianca Wester

Expert herstellend vermogen

Al jaren gaat mijn hart sneller kloppen voor de zorg. Op energieke wijze werk ik vanuit Wester & Van Doorn aan de thema’s verbinding en gastvrijheid. Ik heb in veel organisaties een kijkje in de keuken mogen nemen. Ik deel mijn inzichten en ervaring graag.

wenda linthorst keukentijgers

Myrian Ermes

Expert gastvrijheid

Gezelligheid en gastvrijheid zijn voor mij als Brabantse erg belangrijk. Samen eten en borrelen doe ik het liefst, zowel thuis als buiten de deur. En dat gun ik iedereen, lekker en gezond eten. Ik inspireer Keukentijgers heel graag met het realiseren van verrassend lekker eten in de zorg.

wenda linthorst keukentijgers

Anna Casemier

Adviseur neuromarketing

Met enthousiasme zet ik mij in voor Keukentijgers in de rol van adviseur. Persoonlijk gun ik iedereen het plezier van lekker en gezond eten. Ik geloof er in dat voeding helpt om lekker in je vel te zitten. Als expert draag ik daarom graag bij aan het initiatief. Mijn expertise betreft gastbeleving en het ‘onbewuste gedrag’.

wenda linthorst keukentijgers

Antoine Hermans

Culinaire tijger

Als chef-kok van mijn eigen culinair bedrijf is voeding verweven in mijn dagelijkse leven. Na de bekroning van Michelin met een BIB-Gourmand heb ik middels in veel keukens mogen koken. Ik vind het heerlijk om mijn kennis over eten & drinken te vertalen naar de zorg, zodat we ook daar nog betere maaltijden kunnen realiseren. 

wenda linthorst keukentijgers

Esther Schenkelaars

Voedingstijger

Als voedingsdeskundige heb ik natuurlijk een zeer brede interesse in en over voeding zowel persoonlijk als vakinhoudelijk, in de breedste zin van het woord. Ik heb verschillende kanten van het eten en drinken mogen zien, als cateringmanager, restauranteigenaar en accountmanager in retail.

wenda linthorst keukentijgers

Judit Grotenhuis

Regeltijger

De zorg én voeding; heerlijk! Een combinatie die voor mij smaakt naar meer. Want voeding in de zorg, dat kan en moet beter, daar ben ik van overtuigd. Ik zie de zoektocht in de gehandicaptenzorg: wie beslist wat er op tafel komt? Wie maakt het klaar? Hoeveel zeggenschap heb je daar als bewoner over?

Daniel Massee

Daniel Massee

Facilitaire Tijger

Met mijn ruim 15 jaar ervaring in eten, drinken & zorg, ben ik goed op de hoogte van de trends en ontwikkelingen. Veel energie krijg ik van het enthousiasmeren van medewerkers, en het overdragen van mijn kennis wat leidt tot tevreden gasten en bewoners die lekker en gezond eten en drinken.

We helpen jou op het gebied van producten, recepten, voedingskennis, sfeer en presentatie. Altijd praktisch, eenvoudig én leuk.

Pin It on Pinterest