Roel Venninckx

Ik ben al 20 jaar actief in de zorg en hospitality. Mijn rol is voornamelijk om mensen te “helpen groeien” met inspirerende ontwikkeltrajecten. Ik ben betrokken bij workshops, e-learning tot trainingen “on the job”.

Ik merk dat het werk in de afdelingskeuken er vaak bij komt en dat jullie in het diepe worden gegooid om te koken of de andere maaltijden te verzorgen. Soms komen we ook écht “tijgers met natuurtalent” tegen. En zelfs dan kan een beetje professionele ondersteuning net die extra inspiratie geven om er ook écht een feest van te maken. Qua eten, maar ook qua omgeving en gedrag. Het is in alle opzichten teamwork op een hoog niveau. En dat is precies wat onze gasten in de zorg verdienen. Van jong tot oud. Daar ga ik voor!

roel@keukentijgers.com

Vanuit passie en plezier wil ik graag een professionele wind laten waaien door de woongroepen!

Roel Venninckx

Ontwikkeltijger, Kernteam

‘7 Koffies’: Start

‘7 Koffies’: Start

Stephen Covey. Dat is onze man. Hij schreef het boek ‘De zeven eigenschappen van effectief leiderschap’. En zo begint onze reeks van de ‘7 Koffies’.

Keukenpraat over momenten

Keukenpraat over momenten

Meer dan drie eetmomenten op een dag zorgen ervoor zorgen dat mensen meer gaan eten over de hele dag. Meer maaltijden per dag worden geassocieerd met “geluk”.

Jou helpen groeien

Jou helpen groeien

Jouw persoonlijke ontwikkeling in de functie gastvrouw/heer, voedingsassistent, e.d. Hoe zet jij elke dag een stap om naar een échte Keukentijger door te groeien?

× Whatsapp