Over ons

Er wordt veel van de zorg gevraagd. Qua eten en drinken moet het duurzaam zijn, rekening houdend met de Schijf van Vijf en de wensen van iedere bewoner. Dan is het essentieel dat medewerkers de juiste handvatten krijgen. Met een energiek online abonnement of een traject op maat ondersteunen we medewerkers in de langdurige zorg. Leuk en eenvoudig, binnen dezelfde tijd en met eigen middelen. Want tijd en geld zijn kostbaar, zeker in de zorg.
Direct naar ons abonnement

Waarom

Eten en drinken wordt in de zorg vaak gezien als een bijzaak, terwijl het van groot belang is. Als het gaat om letterlijke voeding voor het lichaam, gezondheid en welzijn. Maar ook op het gebied van plezier, ontmoetingen autonomie. Er is te weinig aandacht voor. En dat is begrijpelijk.

Dagelijks werken ruim 200.000 mensen in de langdurige zorg. Het zijn gedreven hardwerkende mouwen-opstropers. Ze doen hun werk met liefde en weten het nodige over de huidige wetten en regels. De werkdruk is hoog; de takenlijst lang en hectiek van de dag groot. Het dagelijkse eten en drinken hoort er “gewoon bij”. Er is geen specifieke kennis over. Zorgopleidingen leren niet hoe te koken voor een grote groep. Of welke voedingsstoffen noodzakelijk zijn. Bijscholing gaat daar ook niet over. Resultaat: het niveau is onder de maat. En daar helpen we graag bij, zodat medewerkers trots maaltijden serveren en we blijere gezichten zien bij de bewoners. 

 Abonnement

 Training op maat

 Gratis coaching

× Whatsapp