Over ons

Keukentijgers ziet de noodzaak en heeft de juiste kennis. Met een energiek online abonnement of een gepast traject op maat ondersteunen we medewerkers in de langdurige zorg. Wij bieden praktische en leerzame tips & tricks, spijkeren bij én inspireren. Leuk en eenvoudig, binnen dezelfde tijd en met eigen middelen. Want tijd en geld zijn kostbaar, zeker in de zorg.
Direct naar ons abonnement

Waarom

Eten en drinken wordt in de zorg vaak gezien als een bijzaak, terwijl het van groot belang is. Als het gaat om letterlijke voeding voor het lichaam, gezondheid en welzijn. Maar ook op het gebied van plezier, ontmoetingen autonomie. Er is te weinig aandacht voor. En dat is begrijpelijk.

Dagelijks werken ruim 200.000 mensen in de langdurige zorg. Het zijn gedreven hardwerkende mouwen-opstropers. Ze doen hun werk met liefde en weten het nodige over de huidige wetten en regels. De werkdruk is hoog; de takenlijst lang en hectiek van de dag groot. Het dagelijkse eten en drinken hoort er “gewoon bij”. Er is geen specifieke kennis over. Zorgopleidingen leren niet hoe te koken voor een grote groep. Of welke voedingsstoffen noodzakelijk zijn. Bijscholing gaat daar ook niet over. Resultaat: het niveau is onder de maat.

Keukentijgers ziet de noodzaak en heeft de juiste kennis. Met een energiek online abonnement of een traject op maat ondersteunen we medewerkers in de langdurige zorg. We bieden praktische tips & tricks, spijkeren bij en inspireren. Leuk en eenvoudig aan de slag binnen dezelfde tijden middelen. Want tijd en geld zijn kostbaar, zeker in de zorg.

 Abonnement

 Training op maat

 Gratis coaching

× Hoe kan ik jou helpen?