Onze keukenlessen

We noemen ze ook wel onze ‘5-minuten-trainingen’. Elk maandthema heeft zijn eigen module.

5-Minuten-trainingen

Jouw Stamps

Als keukentijger kun je ‘stamps’ verdienen. Door de website te bezoeken, door in te loggen, maandthema’s te doorlopen en – ja, natuurlijk – de maandquizes met succes af te ronden. Een leuke manier om samen, elke dag, een klein beetje beter te worden! Als je samen een abonnement hebt, houden wij de ‘stamps’ voor je bij…

Voorbeelden:

Stamps badges voorbeelden 2

Jouw Modules

We hebben het jaar opgedeeld in 12 thema’s, waar we elke maand een nieuwe module voor ontwikkelen. Dus geen stortvloed van saaie theorie, maar elke maand een beetje praktijk. Zo past het beter bij je werk en is ontwikkelen ook echt leuk. Probeer er maar eens een paar! Je resultaat wordt alleen opgeslagen als je een abonnement hebt.

We noemen ze ook wel onze ‘5-minuten-trainingen’:

1.01 Ons Keukentijger DNA

We lichten graag toe waar wij voor staan en voor gaan!

Jouw Ideeënkaarten

Gedurende het jaar raken we gefascineerd door een bepaald recept of product. En vooral hoe we dat slimmer kunnen maken. Zodat het voedzamer wordt, verrassender of smaakvoller, makkelijker in te passen is, te gebruiken op meerdere eetmomenten, enzovoort, enzovoort. We kunnen er uren over denken en praten. Wist je dat je een digitaal kookboek kunt bijhouden als abonnee?

We vatten onze inspiratie samen op een kaart:

× Whatsapp