Oepsss

Oeps, je bent op een pagina terecht gekomen die alleen toegankelijk is voor onze abonnees. Als abonnees, heb je toegang tot alle tips en recepten en je geniet volop voordeel, want:

    • Je krijgt 2 x p/week 5-minuten-trainingen gericht op eten & drinken in de zorg
    • Je kunt elke maand je kennis toetsen, scoor je eigen Keukentijger badges en certificaten
    • We houden bij wat je gedaan hebt zodat je na 2 jaar een officieel diploma kunt behalen
    • Je krijgt coaching dus kunt jouw vragen aan ons stellen, via Whatsapp, mail, enzovoort
    • Je kunt je maandelijks inschrijven voor een online workshop of webinar

Meer info? Kijk eens hieronder bij onze abonnementen. Of misschien ben je gewoon vergeten in te loggen…?

Inloggen

Ons abonnement

Wat hebben we je zoal te bieden?

Wekelijkse ‘Blikopener’

We helpen jou op het gebied van producten, recepten, voedingskennis, sfeer en presentatie. Altijd praktisch, eenvoudig én leuk. Hoe maak je een maaltijd met kleine toevoeging nét even anders? Hoe zorg je ervoor dat iemand wat meer of juist minder eet? Waarom zijn eiwitten zo belangrijk? Je leest het in de Blikopener, die je elke week per e-mail ontvangt. De informatie is daarnaast ook allemaal terug te lezen in je account. Hier zie je ook de voortgang van de module en van het totale programma.

Maandelijkse webinar

Tijdens de webinar staat het maandthema centraal. Welke dilemma’s kom je tegen op de werkvloer? Er is inhoudelijke verdieping, ruimte om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Coaching en ondersteuning op maat

Loop je ergens tegenaan? Heb je een specifieke vraag? We helpen je graag. Via de mail, app of telefoon zijn we bereikbaar. We kijken wat je nodig hebt en zorgen ervoor dat je hulp of advies krijgt van de beste Keukentijger.

Kennisquiz

Aan het einde van elke maand sturen we je een online quiz. Zo kun je al je opgedane kennis snel en eenvoudig toetsen. Dat is leuk én leerzaam tegelijk.

Themabox

Bij het large abonnement ontvang je om de maand de speciale Keukentijger themabox. Deze box is gevuld met dingen die je werk leuker of eenvoudiger maken. Een doos vol lekkere en handige inspiratie. Zo breid je langzaamaan de keuken uit met musthaves om alle eetmomenten gemakkelijker, verrassender en lekkerder te maken!

Ontvang elke maand het laatste nieuws! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

We helpen jou op het gebied van producten, recepten, voedingskennis, sfeer en presentatie. Altijd praktisch, eenvoudig én leuk.

Pin It on Pinterest